Tom menu

Om Jan Bendtsen

You can’t connect the dots looking forward. You have to connect them looking backwards.

Steve Jobs i dimissionstale til Stanford-dimittender

De fleste virksomhedsrådgivere – mig selv inklusive – ville nok anbefale mig at have et skarpt koncept og en klar profil. Det har jeg ikke, men nedenfor kan du se, hvad jeg har arbejdet med og selv se, om du kan finde sammenhængen.

Startup Sensei
Journalist og tekstforfatter
Engageret underviser

Siden 2001 har jeg vejledt og hjulpet tusinder af iværksættere med at starte virksomhed. Læs mere om min baggrund som iværksættercoach…
Siden 2009 har jeg været fast skribent på Cykelmagasinet, men har også lavet nyhedsformidling, pressearbejde og hjemmesider i andre sammenhænge… Læs mere om min baggrund som journalist og tekstforfatter…
Jeg har siden 1990 fungeret som underviser på mange niveauer og i forskellige fag og kurser… Læs mere som min baggrund som underviser…

Strategisk facilitator
Lederudvikler
Projektleder

Jeg fungerer som strategisk facilitator for mindre og mellemstore ejerledede virksomheder, når strategien skal udvikles eller fornys… Læs mere om mine erfaringer som strategisk facilitator…
Siden 1997 har jeg med mellemrum arbejdet med lederudvikling af ejerledere gennem løsning af praktiske problemstillinger.  Læs mere om mine erfaringer med lederudvikling…
Jeg har fungeret som projektleder eller central projektkonsulent i forbindelse med bl.a. etablering af nationalt iværksætterakademi, gennemførelse af udviklingsprogram for iværksættere samt etablering af inkubatormiljø ved Syddansk Universitet… Læs mere om mine erfaringer som projektleder…

Spiludvikler
Cykeltosse

Og så har jeg udviklet et spilbaseret koncept til udvikling af forretningsmodeller samt anvendt spilelementer ved gennemførelse af undervisningsforløb … Læs mere om, hvad jeg har udviklet..
Og så cykler jeg næsten dagligt og har været involveret i mangt og meget indenfor sporten…Læs mere om, hvad jeg har rodet mig ind i som cykeltosse…

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes